Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Sportieve organisatie

De komende 3 jaar is de Rotterdamse verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid mijn hoofdsponsor. Hiermee helpt het bedrijf me mijn ambitie te verwezenlijken, namelijk om in 2020 tot de nationale top te gaan behoren op lange afstanden.

Over Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is sinds 1953 onafhankelijk verzekeringsmakelaar en zelfstandig volmachtbedrijf voor bedrijven, instellingen, branche-/beroepsorganisaties en particulieren. Relaties ervaren de werkwijze van het bedrijf als onderscheidend door deskundig, onafhankelijk en daadkrachtig handelen.

Schouten Zekerheid concentreert zich volledig op zijn taak als verzekeringsmakelaar op het gebied van schadeverzekeringen en employee benefits. Al jarenlang heeft de organisatie kennis van en ervaring met het verzekeren van aansprakelijkheids-, transport-, brand-, constructie-, debiteuren- en digitale risico’s. Daarnaast hebben zij van oudsher een bijzondere expertise op het gebied van alle vormen van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenen en collectieve zorgverzekeringen. Deze kennis houden zij niet voor onszelf, maar delen zij met relaties via de Schouten Zekerheid Academy.

Schouten Zekerheid hoofdsponsor hardloper Nick van der Poel

Schouten Zekerheid staat bekend als een sportieve organisatie. Regelmatig doen zij met collega’s mee met voetbal- en hockeywedstrijden en organiseren zij hardloopclinicis voor het Schouten Zekerheid Running Team, bestaande uit collega’s en relaties. Daarnaast doen jaarlijks meerdere teams van het bedrijf mee aan onder andere de (kwart) marathon van Rotterdam en de Rotterdamse Bruggenloop. Ook ik sluit jaarlijks aan in het Schouten Zekerheid Business Team voor de Bruggenloop.

Podiumplaats bij Rotterdamse Bruggenloop

Regelmatig loop ik mee in het Schouten Zekerheid Running Team van de Rotterdamse verzekeringsmakelaar. In 2016 resulteerde dat in een tweede plaats bij de Bruggenloop Rotterdam, met een tijd van 48 minuten en 38 seconden op de 15 kilometer. In datzelfde jaar eindigde het Business Teams van Schouten Zekerheid, waarin ik ook zat, bij de Business Run als snelste recreantenteam.