Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Week 5: slecht bericht

Zoals ik in mijn blog van vorige week al meldde, heb ik sinds vorige week woensdag weer last gekregen van mijn rechterknie. Helaas lijkt het erop dat ik de knie vorige week teveel belast heb waardoor normaal wandelen in het begin van deze week niet eens mogelijk was.

Vanaf dinsdag tot en met vrijdag verbleef ik in Duitsland zonder mogelijkheden om te trainen waardoor ik de knie goed heb kunnen laten rusten. Op zaterdag voor het eerst weer geprobeerd om te gaan hardlopen, maar dit ging helaas niet goed. Na een aantal kilometer speelde de knie al weer op en voelde ik dezelfde pijn als vorige week en voor de marathon van Eindhoven.

Op zondag stond de 25 kilometer tijdens de Midwintermarathon Apeldoorn op het programma maar zo verstandig geweest om niet te lopen en deze wedstrijd over te slaan. Nu toch maar weer het medische circuit in met een bezoek aan de chiropractor op dinsdag en via een verwijzing van de huisarts naar een kniespecialist in een kliniek. Hopelijk heb ik volgende week beter nieuws te melden!

Publicatiedatum: 5 februari 2018